Desobeir, Votar, Guanyar!

La CUP de Vilanova fa una crida a la mobilització popular per commemorar la Diada Nacional.

La Diada Nacional de Catalunya d'enguany serveix per commemorar els 300 anys d'ocupació borbònica, una commemoració que, acompanyada de la convocatòria de la consulta per la independència del 9-N fa que la CUP posi tots els seus esforços en aquesta data. Per tot això, la CUP convoca a tota la seva militància, simpatitzants i a tota la ciutadania a participar dels actes per mostrar la clara voluntat popular del país.

El títol de l'acte del proper divendres, 'Desobeir, Votar, Guanyar!' és tota una declaració d'intencions de la CUP davant la convocatòria del referèndum per la independència del proper 9-N. El govern de la Generalitat ha de fer la consulta tant sí com no, i ha de demostrar que la independència no es demana, sinó que s'exerceix.

Des de la CUP de Vilanova us animem a participar, a lluir estelades i a omplir els carrer en tots aquests actes organitzats al voltant de la Diada:

10 de setembre, plaça de les Neus de VNG, 20:30h:

Marxa de Torxes per la Independència

Organitza: VNG per la Independència.

 

11 de setembre, Barcelona:

Tots i totes a la V!

I després a la maniestació de l'EI a Plaça Tetuan (18:30h).

 

12 de setembre, plaça Sant Antoni de VNG:

-19:30h: Xerrada amb la historiadora i militant independentista Eva Serra i l'historiador Albert Tubau.

-21h: Sopar popular al preu de 5€.

-22h:Parlaments polítics amb la diputada de la CUP-AE Isabel Vallet i l'impulsor de les consultes populars sobre la independència de fa 5 anys Josep Manel Ximenis.

-23h:Concert amb Feliu Ventura, Pirat's Sound Sistema i Urtica Sound.

 

DESOBEIR, VOTAR, GUANYAR!