La CUP insisteix en la realització d'una Auditoria del Deute

La moció per saber quant, a qui i perquè devem tants milions d'euros torna al Ple després d'haver-la deixat sobre la taula en l'anterior. També portem al Ple l'estat del camp de rugby.

Una de les qüestions essencials que dia a dia es tracten a l'Ajuntament de Vilanova és la situació del deute municipal. Un deute que lluny d'anar-se reduint, augmenta any rere any, i hipoteca cada més el futur dels vilanovins i les vilanovines. Amb aquesta moció, la CUP pretén conèixer amb tot detall quant devem, a qui ho devem i per quins conceptes s'ha generat el deute. La ciutadania té dret a saber com i per què vivim en una ciutat que cada any destina un 10% del pressupost a retornar diners prestats.

La segona moció presentada per la CUP és la que tracta sobre l'estat del terreny de joc de les pistes poliesportives de la ciutat ubicades a la Ronda Ibèrica. Aquestes pistes són el terreny de joc de l'equip de rugby SEL, i ja han estat moltes les queixes fetes per jugadors del propi equip com d'equips rivals sobre el pèssim estat en el que es troba el camp. Aquest fet ha provocat lesions i baixes del club, així com la negativa d'alguns equips visitants a jugar en aquest camp. A partir de les converses amb els responsables del club de rugby SEL, la CUP trasllada aquesta moció al Ple Municipal.

La CUP també té en cartera una moció sobre les persones refugiades, però no l'ha presentat a l'espera de la reunió d'avui dimecres a la tarda de la comissió de Cooperació de l'Ajuntament. Tot indica que es presentarà una moció conjunta en la que la CUp farà les aportacions pertinents, i en cas que la moció no es presenti, la CUP n'entrarà una d'urgència. 

Finalment, la CUP ha entrat dues preguntes orals; la primera sobre el tracte de RENFE als habitants de la ciutat i la segona sobre les accions portades a terme per ajudar als refugiats a la nostra vila.

El Ple serà el dilluns 14 de setembre al Saló de Plens de l'Ajunatment de Vilanova i la Geltrú. Com sempre es podrà seguir en directe per Canal Blau TV, i les xarxes socials de la CUP de Vilanova.

La CUP té en cartera una moció sobre les persones refugiades a l'espera de veure si s'impulsa una moció conjunta