Neix l´assemblea ciutadana 'VNG Vota SíSí'

Aquesta plataforma agrupa els diversos col·lectius de l'Esquerra Independentista de la vila, i treballa per garantir la celebració de la consulta i fa campanya pel SíSí

Des de fa unes setmanes, i després de la crida feta per diversos col·lectius de l'Esquerra Independentista de la ciutat, l'Assemblaa 'VNG Vota SíSí' s'ha organitzat a Vilanova. L'objectiu d'aquesta assemblea és molt clar. Primer de tot té la voluntat de fer tota la pressió possible des de la vila per forçar la celebració de la consulta del 9N, tant sí com no. D'aquesta manera ja ha organitzat i participat en mobilitzacions coincidint amb la derogació de la Llei de Consultes i el decret de convocatòria del 9N que va fer el Tribunal Constitucional. 

Però, conjuntament amb aquest objectiu, també està en marxa la campanya per demanar el vot favorable a la independència. Cal fer campanya a favor del Sí-Sí, i no centrar-se únicament en la demanda per poder votar. Entenem que la celebració de la consulta és el primer acte de sobirania, i que per tant cal celebrar-lo tant sí com no. Per aquest motiu ja es demana el vot pel Sí-Sí.

Des d'aquesta assemblea es demana el màxim suport per fer possible una campanya exitosa i es convoca a tothom a la jornada de treball prevista per aquest dissabte 11 d'octubre a les 10h a l'Ateneu Vilanoví. Durant tot aquest dia es prepararan els plafons i les pancartes amb les que omplirem Vilanova de democràcia i de llibertat. Les nostres mans són el nostre capital!

A més, dilluns 13 d'octubre a les 19h a l'Ateneu, ens tornarem a trobar en assemblea per seguir preparant la campanya i les accions durant aquest últim mes abans de la consulta