Signa un vot per la independència!

Vilanova i la Geltrú es suma a la campanya de recollida de signatures que s'organitza a tot el Principat

La campanya promoguda per l'ANC coneguda com 'Signa un vot per la independència' es fonamenta en el Dret a Petició i consisteix en a demanar a l’Administració qualsevol cosa que consideri convenient per a ell o per a la seva comunitat. D'aquesta manera, el que es demana és que en cas que sigui impossible realitzar la consulta el Parlament proclami la Independència de manera unilateral.

La voluntat, com en totes les mobilitzacions de tot aquest procès, és la d'aglutinar una àmplia majoria que faci indiscutible la voluntats dels ciutadans del Principat, i que no permeti cap pas enrera dels dirigents polítics, sinó el contrari: Obligar-los a fer passos endavant, i fer-los amb tota la contundència possible.

Durant aquest cap de setmana, a Vilanova, hi haurà meses a la Rambla Principal, cantonada Francesc Macià, al peu del Monument a Francesc Macià, a la seu de la Talaia i als centres cívics de Sant Joan, la Geltrú i el Tacó. Dissabte, les meses estaran instal·lades de 10 a 20h i diumenge, de 10 a 14h. A la resta del Garraf també hi haurà recollida de signatures a totes les poblacions: Sitges (Cap de la Vila, Fragata, Mercat, Pl. Catalunya), Canyelles (Pl. del Casal), Sant Pere de Ribes (Pl. Marcer) Roquetes (Pl. Sant Jordi), i Cubelles (pl. de la Font).