Tira endavant la proposta de la CUP de tancar puntualment la carretera del Pantà (BV2215) per a la pràctica del ciclisme

Després d'ésser aparcada al darrer ple per ser estudiada i debatuda amb més calma, finalment la proposta de la CUP ha estat aprovada al ple d'aquest dilluns 2 de juliol amb els vots a favor de tots els grups excepte el PP, que s'ha abstingut.

Malgrat la seva aprovació, la moció ha patit certs canvis. S'ha acordat que abans de fixar-ne una periodicitat es farà una primera prova de cara a la tardor per analitzar el seu èxit, dificultats de coordinació, etc. Abans de tot però, caldrà arribar a un acord amb la titular de la carretera del pantà (BV2215), la Diputació de Barcelona, així com coordinar-se amb Castellet i la Gornal i les autoritats pertinents per tal de que l'esdeveniment suposi la mínima afectació possible al trànsit i als veïns.

Sigui com sigui, des de la CUP ens alegrem que una proposta valenta com aquesta per afavorir la pràctica del ciclisme, així com per a millorar-ne la seguretat, hagi tirat endavant. Segons va anunciar la regidora d'Esports, arrel de la proposta s'estudiarà instal·lar a la carretera senyalització especial que indiqui que es tracta d'una carretera freqüentada per ciclistes i que els vehicles a motor ha d'extremar les precaucions. D'altra banda la mateixa regidora va comentar que s'han iniciat els passos per senyalitzar d'altres carreteres del Penedès per tal de donar continuitat a la ruta.

Esperem doncs que els tràmits per tirar la inciativa endavant arribin a bon port, que sigui un èxit i que força gent aficionada a aquest esport s'animi a visitar-nos.

Consulta la MOCIÓ