'Parlem' entrega 2.500 signatures per demanar la celebració d´una Audiència Pública sobre l´Eixample Nord

Representants de la quinzena de col·lectius que formen part de la plataforma fan efectiva l'entrega de les signatures a l'OAC

Després de quatre mesos de feina intensa Parlem ja té les signatures necessàries per reclamanr a l'Ajuntament la celebració d'una Audiència Pública, tal i com preveu el Reglament de Participació. Amb unes 2.500 signatures es superen les 2.400 necessàries (5% del cens) i per tant s'engega la maquinària per validar-les i convocar aquest acte de participació i democràcia que des de la CUP ja es va reclamar en una moció que no va rebre el suport de cap altre grup.

A partir d'ara doncs, s'obre un nou termini que ha de culminar en la convocatòria d'aquesta Audiència Pública. Serà una primera victòria en tota aquesta lluita, però seguirà havent-hi molta a feina a fer per aconseguir decidir, entre totes, el model urbanístic que volem per la nostra vila.

“Parlem” està format per l’Assemblea pels Drets Socials del Garraf (que inclou diversos col·lectius), els Amics de la Unesco del Garraf, l’Ateneu Vilanoví, l’Agrupació per la Protecció del Medi Ambient (APMA), La Frontissa, l’Associació de Propietaris de l’Eixample Nord, Garraf per la República, L’Hort Total, el Casal Popular, el Col·lectiu Baix-a-mar, l’Associació cultural Ernesto, la PAH Garraf, l’esplai Drac Màgic, l’esplai Els Grumets, la cooperativa de consum La Vinagreta i la Candidatura d’Unitat Popular.