Ovidi³ diumenge a Vilanova en suport a la Coordinadora Antirepressiva

L’espectacle portarà a la capital del Garraf el diputat sortint de la CUP, David Fernàndez, acompanyat dels músics David Caño i Borja Penalba 

Aquest diumenge 18 d’octubre arribarà a Vilanova l’espectacle Ovidi³, un humil homenatge a la figura i obra d'Ovidi Montllor fet per: David Caño "L'Artista", Borja Penalba "El Cantant" i David Fernàndez "El Pallasso". Aquest espectacle fa un repàs a l’obra d’Ovidi des d’un punt de vista actual, barrejant música, poesia i interpretació. Tot plegat en un espectacle que al llarg d’aquest 2015 ha recorregut diverses viles dels Països Catalans omplint teatres, auditoris i sales.

Aquets concert organitzat per la CUP de Vilanova, l’Ateneu Vilanoví i la Coordinadora Antirrepressiva del Garraf servirà per commemorar els 20 anys de la mort del cantautor d’Alcoi, però també tindrà una finalitat solidària. El preu de l’entrada és de 6€, però hi ha la possibilitat d’adquirir-la per 10€ i col·laborar econòmicament amb la Coordinadora Antirepressiva del Garraf, que actualment es troba immersa en una campanya de suport als encausats pel cas Montoro.

El concert serà a la Sala petita de l'Auditori a les 20h, amb obertura de portes a les 19:30h. Les entrades anticipades es poden comprar a l'Ateneu Vilanoví. La capacitat de la sala és força reduïda i es preveu que s’exhaureixin totes les entrades, de manera que es recomana comprar-les ben aviat.

"El preu de l’entrada és de 6€, però hi ha la possibilitat d’adquirir-la per 10€ i col·laborar econòmicament amb la Coordinadora Antirepressiva del Garraf, que actualment es troba immersa en una campanya de suport als encausats pel cas Montoro."