L’Escola Pasífae seguirà oberta fins que no es garanteixi un trasllat digne al Sant Jordi

El pressupost de la Generalitat contempla només una vuitena part del pressupost per les obres d’adequació, fet que impossibilita un trasllat òptim

Les obres d’adequació de l’Escola Sant Jordi, que han de permetre absorbir els alumnes vinguts de l’Escola Pasífae van per llarg. Aquest fet ja era previsible, però es va fer evident en veure la partida de pressupost de la Generalitat per aquesta obra. Dels 1,8 milions d’euros que es pressuposta l’obra, per aquest 2014 la Generalitat en preveu poc menys de 250.000. Aquest fet és el definitiu per veure com el curs vinent encara no es podrà fer realitat el trasllat, i que si es decidís fer a terme seria en unes condicions nefastes pels alumnes.

Tot això va portar la CUP a presentar una moció on es demanés aturar el trasllat fins que no es garanteixi la realització de les obres. L’aprovació d’aquesta permet calmar el neguit de les mares i pares dels alumnes que malgrat les promeses d’uns i altres de que el curs vinent ja podrien fer el canvi d’escola, ja s’intuïen que no es podria portar a terme. Així doncs, el Ple va aprovar que el trasllat no es porti a terme fins, almenys, el curs 2014/15 sempre i quan es garanteixin les millors condicions possibles i la comunitat educativa ho cregui oportú.