Les estratègies per avançar cap a la independència, a debat

Aquest dissabte 16 de juny a les 18:00 al castell de la Geltrú la CUP cel·lebra el darrer debat col·loqui del curs polític, centrat en les estratègies i iniciatives que des dels municipis podem articular per avançar cap a la independència.

L'exemple de les consultes sobre la independència potser és el més recent de la lluita municipal per l'autodeterminació i la independència. Malgrat tot, històricament els municipis han estat actors de primer ordre en la reivindicació de l'exercici democràtic a l'autodeterminació que es nega al nostre poble. Precisament perquè aquest procés no s'aturi des de la CUP criem que cal pensar, reflexionar i debatre sobre mecanismes, eines i estratègies per fer dels municipis un veritable motor del procés d'independència nacional.

Amb aquest debat-col·loqui la CUP tanca tot un cicle de xerrades, activitats, debats i mobilitzacions que va iniciar el setembre del 2011 sota el lema NO ET QUEDIS A CASA. Els propers mesos però, la candidatura continuarà la seva activitat al carrer, ja que la mobilització popular, la reflexió i la consciència són la clau per combatre la resignació i donar la volta a la situació de crisi social i nacional que patim. Des de l'Ajuntament, però sobretot des del carrer, sols amb la lluita diària des de tots els fronts aconseguirem avançar cap al canvi politic i social a Vilanova i al conjunt dels Països Catalans.

T'esperem aquest dissabte a les 18:00 al Castell de la Geltrú!