La CUP proposa un espai per a joves i entitats a les Casernes

La Candidatura d’Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú proposa l’adequació del pavelló de les casernes per reconvertir la infraestructura existent en un espai dedicat a les entitats i als joves.


És per tothom conegut que la zona esportiva de la nostra vila ha de comptar, en els propers anys, amb un nou pavelló poliesportiu que substitueixi el de la Plaça de les Casernes. Davant la imposibilitat d’enderroc d’aquesta infraestructura per tractar-se d’una caserna militar, l’Ajuntament busca algun inversor que es faci càrrec de la rehabilitació del seu interior per ubicar-hi un espai comercial.Des de la CUP s’aposta per fer un ús totalment diferent de “les casernes” i, veient la necessitat d’espais per als joves i les entitats, la seva proposta és la de convertir el pavelló vell en una infraestructura que serveixi per a cobrir les necessitats d’aquests col•lectius i que sigui un espai gestionat per les pròpies entitats que en facin ús, amb el suport de l’Ajuntament.Les remodelacions pertinents per poder convertir el pavelló de “les casernes” en un espai apte per a acollir diferents tipus d’activitats, des de concerts fins a reunions de les diferents entitats serien, entre d’altres, les següents:- Rehabilitar la pista interior com a sala per a concerts i activitats de mitjà i gran format que en l’actualitat s’estan portant a terme a l’envelat.

- Adaptar els despatxos situats al primer pis per a les necessitats de les diferents entitats que decideixin fer ús de la nova infraestructura com a punt de reunió.

- Dotar a les entitats de magatzem, ja sigui comú amb un espai delimitat o propi, on guardar els objectes que per les seves característiques no poden desar-se al despatx.

- Dividir la pista exterior en una sala polivalent, on poder realitzar exposicions i tallers, i en una sala d’actes per a les representacions i assaigs de companyies de teatre amateur i altres activitats de petit format.

- Disposar d’un parell de sales d’assaig per als diferents grups de la vila, així com una sala d’audiovisuals i una altra d’ordinadors amb connexió a internet gratuïta.

- Mantenir l’actual bar del pavelló, i adaptar-lo segons les necessitats, com a punt de trobada per als joves de la ciutat.