La CUP de Vilanova fa una enquesta de valoració de la seva tasca política. Ajuda'ns, contesta-la!

Ara fa tot just un any de les eleccions municipals en què la CUP de Vilanova va ser votada per 2.539 vilanovins i vilanovines que li van donar 3 regidors a l’Ajuntament. Per això mateix, la CUP hem convocat una nova Assemblea Popular per al proper diumenge 3 de juny a les 18:00 al Castell de la Geltrú, que dóna continuïtat a les dues anteriors Assemblees Populars: la del mes de juny a l’antic Economat Pirelli després d’eleccions per posicionar la CUP en el vot d’investidura del nou govern i la del mes de novembre a la Casa Bultó que va posicionar la CUP davant de la crisi econòmica i social.

Ara encarem una nova Assemblea Popular amb una crisi financera municipal sense precedents i una situació d’empobriment general de la ciutadania. Amb la voluntat de conéixer les crítiques i propostes dels nostres electors i simpatitzants, per tal d’enriquir aquesta nova Assemblea Popular, i millorar així la feina de la Candidatura, et demanem que omplis lliurement aquesta enquesta. En cas que no vegis formulades les preguntes que voldries, et convidem també a què lliurement ens facis els comentaris que creguis oportuns o vinguis directament a l’Assemblea Popular a expressar-te.

L'enquesta és anònima, i els resultats es tractaran a l'Assemblea Popular, però no es faran públics més enllà d'aquesta.

ENQUESTA CUP