La CUP celebra diumenge una Assemblea Popular Oberta trascendental pel futur. Vine i participa!

Aquest diumenge 7 d'abril a les 6 de la tarda a la Casa del Mar (Passeig Marítim, 63) la Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú celebrarà una nova Assemblea Popular Oberta sota el nom d''Hortizó 2015'.

L'element central que debatrem a l'Assemblea serà la proposta política estratègica de cara a les eleccions municipals del 2015. Ja han passat dos anys des de les darreres eleccions i som a l'equador del mandat, de manera que al marge de tota la tasca política que estem fent hem considerat encertat i necessari aturar-nos un moment i afrontar, sense presses però sense pausa, el debat de com comencem a treballar de cara a les eleccions municipals de 2015. L'horitzó 2015 del que parlem és precisament tot aquest treball que hem de fer d'aquí al 2015 per avançar cap a l'objectiu d'esdevenir una alternativa popular per Vilanova i la Geltrú, al marge dels dos grans models existents fins avui, el de CiU i el del PSC.

En el si d'aquest debat s'obren moltes possibilitats, variables i reflexions que ens agradaria compartir i debatre col·lectivament. Amb l'objectiu exposat de fons, cal pensar quina és la millor estratègia i fòrmula per arribar-hi, amb els seus pros i contres, calculant les nostres forces, analitzant la situació, el context polític i social i tantes i tantes coses que sense l'ajuda i participació de tots se'ns escaparien. Construir aquest tercer model de ciutat al marge dels grans partits és un repte majúscul, per això cal reflexió i debat, per això ets més necessari que mai!

Pels temes a tractar aquesta Assemblea és molt important, sobretot perquè dibuixa el futur a curt i mitjà termini de la candidatura. És per això que us animem enèrgicament a venir i participar activament, així com també a difondre-la als amics, familiars, a la xarxa, etc.

Gràcies i fins diumenge!