La CUP assumeix mocions de tres col·lectius diferents al ple de dilluns

Al ple del proper dilluns 8 d'abril la CUP assumirà tres mocions de diferents col·lectius: Arran Vilanova, Assemblea pels Drets Socials i Plataforma d'Afectades per la Hipoteca (PAH).

Mentre els mecanismes de participació popular al ple no canviïn, la CUP s’ofereix a les entitats per portar les seves iniciatives polítiques al ple. Les entitats poden intervenir al ple, però no poden proposar punts a l’ordre del dia, així que nosaltres ens oferim a fer ho, de la única manera que ara per ara tenim, a través de mocions. De fet ja estem treballant en aquest sentit en el procés de revisió del ROM (reglament que estableix els mecanismes de participació al ple, comissions, etc.) que s'ha encetat recentment.

Sigui com sigui, la CUP, com a membre de l'Assemblea pels Drets Socials del Garraf defensarà a l'Ajuntament la moció que s'ha redactat en defensa dels drets socials i de suport a la marxa del dia 14 d'abril per a ser presentada als ajuntaments de la comarca. La segona moció que la CUP presenta de la mà d'una altra organització de l'Esquerra Independentista, Arran Vilanova, gira entorn el record de Guillem Agulló i el combat de les idees que ens el van prendre.

La PAH també presenta una moció al ple d'abril, fet que requereix que un grup o més l'assumeixin i la signin. Així ho farà la CUP. La moció reclama principalment que s'aturin els desnonaments i s'estableixi la dació en pagament, en la línia del que ha manifestat el Tribunal Europeu fa unes setmanes.

Moció Guillem Agulló (Arran)

Moció Marxa pels Drets Socials (Assemblea pels Drets Socials del Garraf)

Moció modificació de la Llei hipotecària (Plataforma Afectades per la Hipoteca)