'Independència com a punt de partida'

Aquest divendres 25 d'abril, a prtir de les 19:30h, tanquem el cicle de xerrades amb un sopar popular i un concert

Al llarg d'aquests mesos de març i abril, la CUP de Vilanova ha organitat diverses xerrades en les que s'ha tractat el tema del procés cap a la indepenència des de diversos punts de vista. Per tancar aquest cicle i coincidint amb la Diada de Sant Jordi s'ha preparat un acte final d'aquest cicle on, a més d'una xerrada, hi haurà un sopar popular i un concert amb dos grups locals.

Sota el títol d''Independència com a punt de partida', el vilanoví Josep M. Domènech presentarà un acte en el que hi participaran Ferran Civit (Assemblea Nacional Catalana), Albert Noguera (CUP de Sant Celoni i Catedràtic de Dret Constitucional) i Gerardo Pisarello (Procés Constituent). Des del punt de vista d'aquests tres ponents es parlarà de la independència com a l'ocasió ideal per tal d'inicar un procés de canvi profund en el model econòmic i social. La independència ha de ser el punt de partida d'aquest procés.

En acabar la xerrada, que començarà a les 19:30h al Pati de la Casa Bultó (antics jutjats del Carrer Sant Pau), hi haurà un sopar popular que serà amenitzat pel concert dels grups locals Mocambo i Mareta Bufona.