Hi ha alternativa: Construïm-la junts per Vilanova

ASSEMBLEA POPULAR de la CUP de Vilanova, el proper diumenge 10 de novembre a les 18h, a l'antic economat Pirelli

El proper diumenge la CUP celebra una nova Assemblea Popular oberta a tota la ciutadania per tal de debatre el camí cap a les eleccions municipals 2015. Aquest debat fa uns mesos que es va iniciar i aquesta Assemblea vol ficar ja les bases definitives per bastir el projecte polític de la Unitat Popular per al 2015, que no és altra que conformar un bloc polític rupturista que permeti ser alternativa de govern i que aplegui el major nombre de ciutadans possible. Per això cal començar-hi a treballar i posar fil a l’agulla. 

A l’Assemblea també es parlarà sobre la proposta del govern sobre les taxes i impostos municipals per al proper any així com la posició de la CUP al respecte.

Entenem aquesta Assemblea com una de les més transcendents pel futur de la CUP, i demanem la màxima assistència per poder sentir el màxim d'opinions i veus, i sobretot perquè sigui quina sigui la decisió presa tingui el màxim debat. La força de la CUP són els seus militants i simpatitzants. Ara és quan és més necessari omplir d'idees i debat el màxim òrgan de la candidatura.

 

https://www.facebook.com/events/463955867054521/