Es presenta la primera pedalada popular a la carretera del Pantà

Dos anys després de l'aprovació de la moció de la CUP, es fa realitat una de les propostes més agosarades de la candidatura.

El tancament de la carretera del Pantà de Foix per poder-hi circular amb total seguretat amb la bicicleta és una de les idees que més sorpresa van causar durant la campanya electoral de les Eleccions Municipals del 2011. La CUP portava al seu programa electoral una proposta valenta i agosarada que va sorprendre a molts. Com sempre allò que resulta novedós i innovador a vegades costa d'entendre pels que creuen que no es pot fer tot allò que es planteja. Doncs bé, dos anys després de la presentació de la moció demanant-ho, enguany es fa realitat.

Durant tot un matí, s'organitza una marxa cicloturista no competitva, en la que hi podran partcipar tots aquells majors de 14 de març que vulguin gaudir d'un dia entre amics, fent esport i sense haver de patir per la seva seguretat. El diumenge 30 de març és el dia escollit i es sortirà des de Vilanova a les 9:30h. Hi ha diversos punts d'avituallament i es preveu arribar de nou a la capital del Garraf abans de les 12 del migdia.

Per tal de participar-hi serà necessari formalitzar la inscripció gratuïta, que inclou l'assegurança i els avituallaments.

Tota la informació, aquí: http://pedaladapantadefoix.blogspot.com.es/

Llegeix la moció presentada per la CUP al Ple Municipal del mes de juny del 2012.