Cicle de debats sobre urbanisme i medi ambient

La CUP de Vilanova i la Geltrú va celebrar el passat dijous 11 de gener el primer dels tres debats de gener sobre urbanisme.
L'acte va tenir lloc al Centre Cívic de Sant Joan i sota el títol "Model de ciutat i planificació urbanística" la comissió d'urbanisme i medi ambient va exposar les línees principals de la CUP en aquest tema per tal de posar-les a debat amb els assitents.

El debat es va centrar en el creixement urbanístic que està experimentant la vila, el desordre de l'actual Pla d'Ordenació Urbanística Territorial, la proliferació d'urbanitzacions il·legals i la preservació de determinats paratges en risc de ser convertits en noves zones urbanitzables.

Amb aquest debat, la comissió d'urbanisme i medi ambient de la Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú (el Garraf) ha començat el cicle de tres debats sobre la matèria que es duran a terme al llarg d'aquest mes de gener. Els propers debats tindran lloc al mateix lloc, a les 20h, els propers dijous 18 i 25, i tractaran sobre "Probelmàtiques urbanístiques actuals a Vilanova i la Geltrú" i "Polítiques Mediambientals", respectivament.

La comissió d'urbanisme és l'encarregada de cloure, amb els seus debats, el programa de "Debats Ciutadans" engegat per la CUP el mes de novembre i amb el qual la candidatura de l'esquerra independentista està configurant el seu programa polític per a les eleccions municiapls del proper mes de maig.

Al febrer està prevista la celebració d'una Assemblea Plenària on s'exposarà el resultat dels debats i del treball de les comissions i es procedirà al debat i aprovació del programa polític definitiu. L'assemblea, encara sense data concretada, estarà oberta, igual que els vuit debats temàtics, a tota la ciutadania vilanovina.