Assemblea Oberta aquest divendres

Divendres 14 de desembre a les 19:00 a l'Ateneu Vilanoví la CUP de Vilanova i la Geltrú celebra una nova Assemblea Oberta

Els objectius d'aquesta Assemblea són diversos. Un és valorar la campanya electoral del 25N i els resultats de la CUP, centrant-nos especialment en Vilanova, el cost de la campanya, la coordinació dels voluntaris, etc. Un altre tema que l'Assemblea discutirà serà l'agenda de prioritats que la CUP defensarà al Parlament, en base al programa polític.

Pel que fa als temes d'àmbit municipal, l'Assemblea haurà de decidir el nom del proper representant de la CUP a l'Ajuntament, ja que el regidor Quim Arrufat -seguint el principi de la CUP d'acabar amb la duplicitat de càrrecs- renunciarà del seu càrrec el proper mes de gener. Amb aquesta renúncia es discutirà a l'Assemblea la proposta de la comissió institucional de reorganitzar i ampliar aquest front de lluita de la CUP.

Finalment, es posarà sobre la taula la necessitat de que la il·lusió i les ganes de tanta gent que ha donat un cop de mà durant la campanya no s'aturi aquí, que tingui continuitat ja que el treball i la lluita, tan institucional com al carrer, són més necessàries que mai. És en aquest sentit que es llençaran diverses propostes i temes a tirar endavant perquè la gent s'animi a treballar-les i seguir constants en la lluita.

Vine i particpia!