La CUP publica una edició especial de LA BUSCA

Es tracta de la desena edició de la publicació que la CUP fa arribar a totes les llars de la vila

Tal i com ja és tradició, la CUP fa arribar a totes les llars de Vilanova una edició especial de LA BUSCA en la que es valora el resultat de les eleccions i tot el procès de formació del nou govern local. A més, la CUP fa públic el Pressupost que ha tingut per la campanya electoral. A part d'això, la CUP també publica el cost del nou consistori, i fa arribar a la ciutadania el que cada partit i cada regidor rep de l'Ajuntament, així com el cost dels càrrecs de confiança i el personal administratiu que cada partit té.

Aquest és un exercici de transparència que ajuda a la ciutadania a conèixer el cost del dia a dia de la vida política local. La CUP fa públiques aquestes dades ja que considera que han de ser de domini públic, i que en cap cas ho serien si depengués de l'actual govern. Aquestes dades, per exemple, són gairebé impossibles de trobar al web municipal.

En total són 22.000 revistes impreses, que durant aquesta setmana acabaran de ser enviades a totes les bústies de la ciutat. 

 

(Clica a l'enllaç que trobaràs a la part superior dreta per llegir LA BUSCA)
 

La valoració dels resultats electorals i la formació del nou govern local protagonitzen aquesta edició especial, que també fa públic el cost del nou consistori