Nou impuls al procés participatiu per configurar el programa polític de la CUP

La candidatura activa el portal www.governemnos.cat per recollir propostes i envia 21.000 fulletons a les cases perquè la ciutadania pugui escriure les seves idees i marcar les prioritats de l’acció política de la CUP.

Els fulletons contenen una butlleta que pot ser dipositada en les urnes habilitades als 7 centres cívics municipals i a l’Ateneu Vilanoví fins al proper 31 de març.

La CUP de Vilanova i la Geltrú fa un nou pas en la configuració participativa de la seva proposta política per a la ciutat. Després de fer unes jornades obertes el passat gener, ara enceta dues noves vies de participació: mitjançant un portal web (www.governemnos.cat) i amb butlletes a totes les llars de la ciutat. La voluntat de la candidatura és que tothom qui vulgui trobi la seva via per aportar idees i propostes al programa de la CUP. Després d’aquest procés de recollida d’aportacions, aprovarà el programa polític el diumenge 12 d’abril en una Assemblea Oberta a la Gran Penya (18:00).

 

A partir de dilluns, totes les bústies de la ciutat s’ompliran amb un fulletó de la CUP en el qual la ciutadania podrà establir l’ordre de prioritats de l’acció política de la formació, així com fer qualsevol proposta o llençar una idea. Un cop plens, aquests fulletons es podran dipositar en les urnes situades a l’Ateneu Vilanoví i als 7 centres cívics vilanovins: la Collada, la Geltrú, Baix-a-Mar, Tacó, la Sardana, Sant Joan i Molí de Vent. El termini per fer arribar les propostes acaba el proper 31 de març.

El 31 de març també és la data límit per traslladar les propostes a través de la web. A partir de llavors, el portal es transformarà en la web de referència de la CUP fins a les properes eleccions del 24 de maig. Sota el lema “Governem-nos”, al portal s’hi pot trobar -a més del mecanisme per traslladar propostes- les persones que formen part de la candidatura, els principis ètics de la formació, l’agenda d’actes i les fórmules de participació possibles amb la candidatura.

Després de mesos de treball, la CUP ha decidit dividir el programa polític en 5 grans eixos. Aquests eixos són sinònims dels 5 motors del canvi necessari a Vilanova i la Geltrú per posar l’economia, l’habitatge, l’urbanisme, la cultura i l’Ajuntament al servei de la gent: blindatge dels drets socials, activació econòmica i lluita contra l’atur, democràcia directa i transparència, compromís amb la natura i cultura com a element de transformació. Tota una proposta política que té com a centre de gravetat ser amos del nostre propi futur.