El col•lectiu “Parlem” organitza un acte públic sobre l’Eixample Nord

Es tracta d’una tertúlia expositiva que es farà dijous 3 de juliol a la plaça dels Carros 
El conjunt d’entitats i associacions que formen part del col•lectiu Parlem segueixen posant en marxa diferents iniciatives per donar a conèixer el projecte urbanístic de l’Eixample Nord. Tot aquest conjunt d’actes tenen l’objectiu ja anunciat de recollir les sigantures necessàries per tal de poder forçar la celebració d’una Audiència Pública sobre l’Eixample Nord.
Per aquest dijous 3 de juliol s’ha previst una tertúlia pública on s’exposarà la situació actual del projecte, es parlarà de les afectacions que tindria per la vila i s’obrirà un torn de debat obert per tal de que la ciutadania pugui fer les consultes o comentaris que creguin oportuns. Aquest acte s’iniciarà a les 19:30h a la Plaça dels Carros.
Segueix en marxa la recollida de signatures
Tal i com es va fer el passat cap de setmana, aquest dissabte es tornarà a instal•lar una paradeta a la rambla principal, cantonada amb Av. Francesc Macià, on es podrà signar per demanar la celebració de l’Audiència Pública. De 10 a 14h i de 17 a 21h es podrà passar per aquest espai. Tot i això, són diversos els punts estables de recollida de signatures repartits per la ciutat. Alguns d’aquests espais són: 

-Ateneu Vilanoví.
-Bar Itàlia.
-Quiosc la Gàrgola.
-Cota Zero.
-El Singlot.
-Local dels Bordegassos de Vilanova.
-Casal Popular.
-Can Pistraus.
-Finques Martí i Carbonell.
-La Caputxeta Verda
-La Garrofa