Dissabte 25, Marxa silenciosa contra la violència masclista

El Grup de Dones de Vilanova ha organitzat aquesta manifestació per mostrar el rebuig unànim a la violència de gènere

La ciutat de Vilanova i la Geltrú ha vicut dos esdeveniments molt tràgics en les últimes setmanes. La mort de dues veïnes de la vila ha commocionat a tota la vila i ha posat en alerta la societat davant d'una problemàtica que encara s'ha fet més visible. El Grup de Dones de Vilanova ha iniciat una tasca per coordinar el rebuig frontal a aquests dos crims, però també per conscienciar-nos que aquests dos casos no són fets aïllats, i que la violència masclista és present en el dia dia de la nostra ciutat, del nostre país i de la nostra societat.

Per aquest dissabte s'ha convocat una marxa silenciosa pels carrers cèntrics de la ciutat. Serà a partir de les 20h i s'iniciarà a la Plaça de les Neus. Les organitzadores posaran a disposició de tots aquells qui ho vulguin ciris per tal de seguir aquesta marxa.

Des de la CUP de Vilanova ens sumem a la convocatòria i demanem el màxim compromís, no només per assistir a la marxa, sinó també per seguir lluitant i denunciant la violència masclista que impera a la nostra societat.

Ni una més! Prou!