Fructífera trobada amb els veïns del Barri de Mar

Prop d'una trentena de veïns i veïnes del barri de mar i de tota la ciutat van aportar idees i opinions sobre el futur de la Plaça del Port

La trobada '(re)pensem la façana marítima' estava concebuda com un punt de debat amb els veïns de la vila, i més concretament els del barri de mar, per poder conèixer de primera mà quina és la visió general davant d'una de les operacions urbanístiques més importants que viurà la vila en els propers mesos com és l'ampliació de la plaça del port. 

Aquesta activitat es va iniciar amb l'explicació de l'estudi de detall del projcte, que de moment és la única informació que disposa la Candidatura d'Unitat Popular. A partir d'aquí, un torn de debat de gairebé dues hores va permetre conèixer la voluntat veïnal i la seva opinió sobre el projecte. A més, també van ser diverses les propostes que es van fer per donar ús a l'edifici multifuncional que està projectat en aquest espai.

La CUP valora molt positivament aquesta trobada, i els mateixos veïnes i veïnes també van mostrar aquest agraïment al fet que des de la CUP es doni a conèixer tota la informació de què disposem i que organitzem trobades d'aquest estil per escoltar els que més tenen a dir en aquestes qüestions.