Prou dones mortes!

Ahir al matí va morir assassinada una dona a la nostra vila, i tot indica que es tracta d'un nou cas de violència de gènere.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 37 anys que va ser trobada amb evidents signes de violència aquest diumenge al matí. El cas segueix sota secret de sumari, però tot sembla indicar que es tracta d'un nou cas de violència de gènere ja que la seva ex-parella tenia una ordre d'allunyament. Seguirem atents a les informacions que sorgeixin sobre el cas, però sigui com sigui, des de la CUP manifestem la nostra màxima repugnància i indignació pel fet que a la nostra vila, al nostre país, a la nostra societat i al nostre planeta succeeixin fets tan lamentables com aquest.

Per tot això, sortim al carrer a mostrar el rebuig frontal a la violència contra les dones, a totes les violències contra a les dones. Serem a les 12h del migdia a la concentració organitzada per l'Ajuntament de Vilanova a la Plaça de la Vila. 

A més, us convoquem juntament amb d'altres col·lectius de la ciutat com Arran, La Frontissa i el Casal Popular, entre d'altres, a la concentració que es farà a les 19h del vespre, a l'encreuament de la Rambla amb l'Avinguda Francesc Macià.


Mai més. Prou!