La CUP de Vilanova i la Geltrú es mobilitza per canviar-ho tot

La candidatura de l'esquerra independentista fa una crida per omplir de contingut el discurs independentista en tots els actes de la Diada

Amb l'elaboració d'un mural per omplir de color i de missatge una de les parets grises de la nostra vila, la CUP va iniciar el seguit d'accions previstes per la celebració de la Diada. A part d'aquesta feina, també s'han elaborat un bon nombre de pancartes amb diversos missatges per ocupar espais destacats de la ciutat.

La CUP de Vilanova també serà present, i anima a tots els seus militants i simpatitzants a participar a la Marxa de Torxes, que s'organitza el dimarts 10 de setembre a Vilanova i la Geltrú, i que s'iniciarà a les 20:30h a la plaça de les Neus. A més, us animem a assistir-hi amb l'estelada, ja que posarem a la vostra disposició pals per a penjar-la i fer ben visible l'estel roig al llarg de la marxa.

El dia 11, també us animem a participar en totes les mobilitzacions que l'esquerra independentista organitza i que culminaran amb la manifestació a Plaça Urquinaona de Barcelona a les 18:30h. A més, des de la CUP també donem suport la 'Via Catalana', de manera que serem presents en diversos trams de la cadena humana.

Clica i mira la crida a la participació en les mobilitzacions per la Diada feta des del Parlament de Catalunya