La corrupció és el sistema, xerrada de David Fernàndez a Vilanova

La xerrada serà el dijous 16 de maig a partir de les 19:30 hores, i es farà al local dels Bordegassos.

La crítica al sistema en el que estem sotmesos és un dels grans cavalls de batalla que la CUP-AE ha portat al Parlament. L’aparició de nombrosos casos de corrupció són escandalosos, però ni molt menys no s’han destapat tots, i el problema és que és molt possible que no s’acabi de saber mai la veritat. I és que tal i com diu el diputat de la CUP-AE: No hi ha corrupció en el sistema, sinó que la corrupció és el sistema. Així doncs, l’única solució per acabar amb aquest fet és la de canviar del tot el sistema.

El periodista és un gran coneixedor de molts casos que no han tingut repercussió pública degut al control de la informació que s’exerceix des de els grans mitjans de comunicació, i és per aquest motiu que la xerrada pot ser molt interessant per conèixer encara més com n’és d’usurpadora la classe dominant a la que estem sotmesa. A més, aquesta corrupció denunciada acostuma a anar acompanyada d’una impunitat pels culpables d’aquestes accions, un fet que des de la CUP-AE s’ha denunciant de forma repetida i incansable. La seva activitat com a periodista està molt ben relacionada amb tot això, ja que ha permès destapar algun casos i ha servit per poder treure a la llum molta informació que fins el moment ha estat amagada a la població. Amb l’entrada al Parlament, el diputat entra al rovell de l’ou i des d’aquesta posició encara pot ser molt més eficaç la seva tasca i la difusió que se’n farà. Pas a pas, aniran caient els lladres.  

El diputat també aprofitarà per parlar dels primers mesos de la CUP dins la màxima institució del principat, valorant la tasca realitzada, així com els reptes que ben aviat caldrà afrontar.