Dibuixant horitzons amb la 7a edició de La Busca

La Busca omplirà les bústies de totes les llars de Vilanova. A més, ja la podeu trobar a l'Ateneu Vilanoví i també la podreu recollir en tots els actes que la CUP organitzi durant les properes setmanes.

Com ja és habitual, La Busca arriba a la ciutat a finals del mes d'abril. Ja és la setena edició de la publicació anual que des de la CUP de Vilanova fem arribar a tota la ciutat. Aquesta és la manrra de donar a conèixer el nostre projecte a totes les vilanovines, i també la de expressar les nostres opinions i preocupacions ens els temes d'actualitat que més ens afecten. Així doncs, us animem a fer una ullada a La Busca, per seguir coneixent el projecte de l'esquerra independentista a la ciutat.


Tots els vilanovins la rebreu a casa vostra, però per assegurar-nos que arriba a tothom, us adjuntem l'enllaç per llegir-la en format digital, així com per fer-la arribar a tots aquells que, tot i que no viuen a la nostra ciutat, estan interessats en seguir-nos de ben aprop. També podeu recollir l'edició en paper per l'Ateneu Vilanoví o en qualsevol acte que la CUP organitzi en les properes setmanes.

Aquí la teniu:
La Busca 7 (abril 2013)