La CUP denúncia la passivitat del tripartit davant les noves construccions a les urbanitzacions



LA CUP DENÚNCIA LA PASSIVITAT DEL TRIPARTIT DAVANT LES NOVES CONSTRUCCIONS A LES URBANITZACIONS I LA PROLIFERACIÓ D’ABOCADORS INCONTROLATS














La Candidatura d’Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú ha denunciat al ple municipal del 15 de setembre l’incompliment de les mocions aprovades pel ple municipal d’abril i de principis de juliol referents a l’augment del control a les urbanitzacions i a la neteja de l’Ortoll i la resta d’abocadors existents al municipi, respectivament.






Segons la candidatura municipalista, no pot ser que un govern que s’autoproclama d’esquerres, ecologista i dialogant incompleixi sistemàticament les mocions aprovades pel ple municipal; permeti que es construeixi sense control a les urbanitzacions il·legals del terme municipal amb l’agressió que representa pel territori; i no faci res per detectar i netejar els abocadors incontrolats que proliferen a Vilanova i la Geltrú.


 










Urbanitzacions






La moció aprovada pel ple municipal del passat abril de 2008 obligava al tripartit a incrementar el control dels serveis de disciplina urbanística per tal que no proliferessin més construccions a les urbanitzacions il·legals del terme municipal, ja que aquestes suposen una greu agressió al territori. No s’ha fet res al respecte.










 


 


Abocadors 


Per tal que la passivitat no torni a ser la dinàmica del tripartit en aquest tema, la CUP posa de manifest l’existència de múltiples abocadors al nostre terme municipal, no tan sols els assenyalats anteriorment per la candidatura a la zona de l’Ortoll. La moció aprovada pel ple municipal del passat 8 de juliol de 2008 obligava al tripartit a detectar i netejar no sols els abocadors de l’Ortoll, sinó tots aquells existents a Vilanova i la Geltrú, que no són pocs.