La CUP de Vilanova i la Geltrú s'adhereix a la manifestació pel Dret de Decidir d'aquest dissabte


La Plataforma pel Dret a Decidir ha convocat una manifestació contra el desgavell de les infrastructures i xarxes viàries que pateix Catalunya i per exigir a l'Estat Espanyol, el nostre dret de decidir sobre el model de país que volem. La protesta tindrà lloc aquest dissabte 1 de desembre, i sortirà a les 17:00 des de la Plaça Catalunya de Barcelona.



 



La Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú és una de les més de 20 CUP que a data d'avui ja s'han adherit a la marxa. El secretariat nacional de la CUP també s'hi ha adherit atenent la petició de pràcticament totes les CUP.



És per això que la CUP fa una crida a la participació, per fer ben visible que existeix una alternativa política assembleària i rupturista, que no es conforma amb mes traspassos de competències o un concert econòmic. Sinó que aposta de manera clara i ferma per la construcció d'uns Països Catalans lliures i socialistes.



De la mateixa manera, els militants de la CUP de Vilanova s'han compromès a estendre al convocatòria de la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) al conjunt de la ciutadania vilanovina a través del material que la mateixa PDD ha editat per a l'ocasió.