Coneix la llista de la CUP!



Candidatura d’Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú



       La Candidatura d’Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú fa públics els noms de les persones que formaran part de la seva llista electoral, el 27 de maig, als propers comicis municipals. La llista està formada per persones representatives  de diferents àmbits de la societat vilanovina. En la major part dels casos, es tracta d’homes i dones que, a banda de la seva formació acadèmica, destaquen per la seva forta implicació en l’associacionisme de la vila.Us avancem el nom i una breu descripció de cadascuna de les persones que integren la llista de la CUP Vilanova:   



1. Eduard Pinilla i Busquets:  El cap de llista de la CUP té 32 anys i treballa de tècnic comercial d’aire condicionat. És el president de l‘associació Palestina Resisteix i també és membre de la colla jove del Ball de Bastons de l’Agrupació de Balls Populars. 



2. Marc Font i Rimbau: Té 28 anys i és Enginyer químic. És membre dels Falcons de Vilanova i també està implicat en altres entitats de cultura popular de la vila. 



3. Maria Isabel Obenza Vilar: La Isabel té 26 anys i és diplomada en fisioteràpia. Treballa al centre de rehabilitació de l’Hospital Sant Antoni Abat i els Camils. Ha estat patinadora artística al club de la ciutat. És membre de l’associació cultural Desperta. 



4. David Gómez García: Aquest artesà de professió té 37 anys i és membre de la Intersindical CSC, sindicat laboral d’obediència exclusivament catalana. Està molt implicat al teixit associatiu de la vila. 



5. Elsa Pérez Guindal: L’Elsa té 28 anys i és Enginyera Tècnica Superior en Medi Ambient, Enginyera Tècnica Industrial Mecànica i actualment amplia els seus estudis amb la carrera de Física. Treballa com enginyera tècnica de Medi ambient a una empresa de consultoria de Vilanova centrada en energies renovables i eficiència energètica. 



6. Carles Borrell i Bernadet: El Carles té 29 anys i és Enginyer Tècnic Industrial. És membre de la Junta de  la Federació d’Associacions pel Carnaval com a membre de la Penya Filatèlica.És portant dels gegants de Vilanova i la Geltrú. També participa a altres activitats de la cultura popular vilanovina.  



7. Marc Ortiz de Urbina i Ribé: Aquest llicenciat en Filologia Catalana està especialitzat en sociolingüística i té 25 anys. També ha estudiat i treballa de periodista. És membre de la colla castellera Bordegassos de Vilanova. 



8. Laia Capdet i Cidoncha: La Laia és mestra i té 28 anys. Membre de l’entitat Palestina Resisteix i relacionada amb diverses entitats de la cultura popular. 



9. Sergi Garcia i Ferrer: Té 24 anys i és diplomat en Ciències Empresarials. Ara està finalitzant la carrera d’Economia. És membre dels Falcons de Vilanova. El timbal i la música tradicional popular és una altra de les seves passions. 



10. Rosa Jornet i Descarrega: La Rosa té 26 anys i treballa en el camp de l’administració de la seguretat i salut laboral. És membre de l’associació cultural Desperta. 



11. Joaquim Arrufat i Ibáñez: El Quim estudia ciències polítiques, té 24 anys i és membre de la colla de diables Tronats de Mar. 



12. Marta Saura i Pujol: Té 24 anys i és llicenciada en Humanitats. Actualment estudia Periodisme i treballa de cambrera. 



13. Miquel Olària i Mestre: El Miquel és tècnic de manteniment industrial i té 29 anys. És portant dels gegants de Vilanova i membre dels Bordegassos. Des de la primera edició, membre de la comissió del ‘Manani rock’. 



14. Maite Toledano Marín: Té 27 anys i és monitora de teatre i cambrera. Forma part del col·lectiu Endimari. 



15. Albert Lacunza Alcaraz: L’Albert té 23 anys i estudia Enginyeria tècnica agrícola. És membre de Desperta. 



16. Laia Vives Garriga: Té 22 anys i és tècnica en conducció esportiva en el medi natural. És membre d’Endimari i del ball de bastons de dones de l’Agrupació de Balls Populars. 



17. Raimon Ràfols Florenciano: El Raimon és politòleg i té 22 anys. És soci fundador de l’entitat Campistraus i també és soci de la Unió Vilanovina. És membre del Ball de Diables de Vilanova. 



18. Joan Picoret Arnan: Té 22 anys i és tècnic de robòtica. Presideix els Falcons de Vilanova. 



19. Ester Ruiz Rimbau: L’Ester té 32 anys i és infermera. 



20. Clara Macià i Herrero:Té 19 anys i és estudiant d’enologia i viticultura. És membre dels Falcons de Vilanova. 



21. Jordi Perona i Borràs: Té 27 anys i és tècnic de climatització. És membre del Ball de Bastons de nois de l’Agrupació de Balls Populars. 



22. Karim Akbih Verdaguer: Aquest estudiant d’història té 21 anys i és peó d’estibador al port. És membre d’Endavant i de l’Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú. 



23. Mireia Facet Sotos: La Mireia té 41 anys i treballa de comercial. Està afiliada al sindicat Intersindical CSC. 



24. Marta Elías i Grifoll: Té 24 anys, és dissenyadora gràfica. 



25. Antoni Arrufat i Gonzalez: Té 50 anys i és professor de l’IES Manuel de Cabanyes. 



SUPLENTS: 



26. Sergi Gras Rosanes: Té 29 anys i és diplomat en relacions laborals. Actualment exerceix d’administratiu. 



27. Ernest Prunera i Aledo: L’Ernest té 32 anys i és llicenciat en periodisme. Treballa a la premsa escrita. 



28. Teresa Miró i Sadurní: Té 60 anys i és botiguera.          



Candidatura d’Unitat Popular

Vilanova i la Geltrú Dissabte 21 d’abril del 2007