La CUP presenta els 10 primers de la llista


La Candidatura d’Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú fa públics els noms de les 10 persones que encapçalaran la seva llista electoral, el 27 de maig, als propers comicis municipals.



La llista està formada per persones representatives de diferents àmbits de la societat vilanovina. En la major part dels casos, es tracta d’homes i dones que, a banda de la seva formació acadèmica, destaquen per la seva forta implicació en l’associacionisme de la vila.




La CUP de Vilanova i la Geltrú ha presentat públicament en roda de premsa els noms i perfils dels seus deu primers candidats que encapçalaran la llista d'aquesta formació en les properes municipals del 27 de maig. D'entre tots es perfils, la CUP destaca la implicació dels seus membres en l'associacionisme popular, així com la seva formació acadèmica.



Entre els 10 primers de la llista s'hi troben, per ordre i pel que fa a la dedicació laboral, un tècnic comercial (Edu Pinilla, cap de llista), un enginyer químic en segon lloc (Marc Font), una trebaladora de l'Hospital Sant Antoni Abad i dels Camils (Maria Isabel Obenza), un artesà (David Gómez), una enginyera tècnica de medi ambient (Elsa Pérez), un eginyer tècninc industrial en sisè lloc (Carles Borrell), una mestra (Laia Capdet), un estudiant d'Econòmiques (Sergi Garcia), i en desè lloc una treballadora del camp de l'administració en seguretat laboral i salut (Rosa Jornet).



 De tots destaca la seva afiliació i el seu treball en associacions de cultura popular com són els Falcons, l'Agrupació de Balls Populars, la colla castellera Bordegassos de Vilanova o l'associació cultural Desperta!, entre d'altres.