Continuen els debats ciutadans de la CUP

Avui dimarts s'ha celebrat el quart debat ciutadà de la CUP de Vilanova, que ha tract at el tema "associacionisme i festes populars" durant dues hores a la seu de l'Associació de Veïns de Centre Vila. La trentena d'assistents han debatut la situació d'atomització i debilitament del teixit associatiu de la vila, així com les pràctiques dirigistes que des del Consistori es posen en pràctica per afavorir aquesta situació. 
Des del mes de novembre, la CUP ha realitzat ja quatre debats ciutadans sobre "participació ciutadana", "serveis socials i immigració", "joventut" i aquest darrer sobre associacions i festes. Amb aquest debat la CUP arriba a la meitat del seu programa de debats polítics oberts a la ciutadana, amb els quals pretén ajudar-se a construïr un programa polític participatiu per a les municipals del proper mes de maig.



Els propers debats, que tindran lloc al local de Centre Vila i al de l'AV Sant Joan, tractaran temes com cultura, urbanisme i mediambient. De cara al febrer està prevista la celebració d'una Assemblea Plenària final on s'aprovarà el programa definitiu de la CUP de Vilanova i la Geltrú. Els debats estan oberts a totas la ciutadania.